суботу, 16 червня 2012 р.

Summer Pie




Пиріг з ревенем та мигдалевими пластівцями
(думаю, ревінь можна замінити й на ягоди:)

1 скл. цукру 
2.5 склянки борошна 
150 мл молока 
125 мл олії 
2.5 склянки дрібно нарізаного ревеню 
1 яйце 
1 ч.л. ванільного цукру 
1 ч.л. солі 
1 ч.л. соди 

посипка: 
5 ст.л. цукру 
1 ст.л. розтопленого вершкового масла
0.5 склянки мигдалевих пластівців

1. Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть жиром форму. 

2. В великій посудині збийте цукор, олію, яйце і ванільний цукор до отримання однорідної маси. Змішайте муку, сіль і соду; додайте в цукрову суміш по черзі з молоком. Збивайте до отримання однорідної маси. Додайте ревінь. Вилийте в підготовлену форму. 

3. В невеликій посудині змішайте цукор і вершкове масло. Додайте мигдаль. Посипте цією сумішшю зверху тісто у формі. 

4.Випікайте 40-45 хвилин.

28 коментарів:

  1. ммм... какое блаженство!!! Ирочка, пирог восхитителен!!!
    Спасибо за рецепт!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Иринка! Необычайно красиво! Потрясающе! Какое все нарядное! Умеешь же ты раскрашивать обычные дни и превращать их в праздник! Спасибо за рецепт, я твои рецепты в отдельный блокнот записываю, он так и называется: Вкусности от Ириши! Спасибо за праздники!

    ВідповістиВидалити
  3. Какая красота!!! Уверена, что потрясающе вкусно! У меня слюнки потекли, честно) Посудка необыкновенная!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Ух ты!!!! Красиво как!!! Просто обалденно!

    ВідповістиВидалити
  5. Але ж гарно!!! Але ж смачно!!! А у форму для випічки я взагалі закохалась :)

    ВідповістиВидалити
  6. аппетитно, слюнки текут :) хорошо, что я как раз тортик кушаю!!! :)
    Ирочка, балдею от твоей посуды...

    ВідповістиВидалити
  7. Summer lives!
    Wonderful!
    Have a nice weekend IRA
    Jarka

    ВідповістиВидалити
  8. Wonderfullll!!!
    Amazing pictures...Congratulations!
    Happy weekend,

    Martina.

    ВідповістиВидалити
  9. My, this looks good!!!! I would like to make this cake but unfotunately can't read the recipe.
    Gorgeous pictures as always!
    Bye, have a great weekend,
    Marian

    ВідповістиВидалити
  10. Пальчики оближешь!!! Какие вкусные фото))) Спасибо за рецептик)

    ВідповістиВидалити
  11. безумно-шикарные фото!!!!!!
    Спасибо за рецепт! Аппетитно! :)

    ВідповістиВидалити
  12. Смакота, і як завжди - найпозитивніші кольори!:-))

    ВідповістиВидалити
  13. It must be delicious :)

    I like your photos much.

    Nice Sunday for you.

    Ada

    ВідповістиВидалити
  14. Ням-нямка!! Нужно обязательно приготовить!! А фотографии какие! Обожаю ромашки!

    ВідповістиВидалити
  15. Dear Ira!
    Lovely things on your blog! Your photos are so beautiful!!! You have a very nice daughter! Have a nice week! Yours Ulla

    ВідповістиВидалити
  16. Dear Ira..
    Thank you for recepis, pie look so delicios:)
    Hugs Nely!

    ВідповістиВидалити
  17. Спасибо за рецепт и за такие превосходные фотографии, которые, как обычно, поднимают настроение!

    ВідповістиВидалити
  18. Дякую за рецепт! Якось ревінь у випічці пройшов повз мене. Треба заповнити цей пробіл і спробувати приготувати :)

    ВідповістиВидалити
  19. не хватает словарного запаса...ну очень красиво!!!

    ВідповістиВидалити
  20. Потрясающие у вас фотографии!!! Не налюбуюсь! Застряла в вашем блоге! :)))
    Ярко, сочно, жизнерадостно! Сколько лета в ваших фото!!! Хочется ЖИТЬ!..

    ВідповістиВидалити
  21. Іруся, дуже гарно!Красиві фотографії, смачно виглядає випічка.Сподіваюся, що дуже смачна на смак.Ми з Лізою все переглянули і отримали задоволення!Дуже дякуємо!Бажаємо творчої наснаги!
    Тьотя Наталя і Ліза з Грушвиці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, тьотя Наталя, дуже рада вас чути і надзвичайно рада, що вам сподобалось:))) Приїжджайте в гості!:)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...