Пиріг з ревенем та мигдалевими пластівцями
(думаю, ревінь можна замінити й на ягоди:)
1 скл. цукру
2.5 склянки борошна
150 мл молока
125 мл олії
2.5 склянки дрібно нарізаного ревеню
1 яйце
1 ч.л. ванільного цукру
1 ч.л. солі
1 ч.л. соди
посипка:
5 ст.л. цукру
1 ст.л. розтопленого вершкового масла
0.5 склянки мигдалевих пластівців
1. Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть жиром форму.
2. В великій посудині збийте цукор, олію, яйце і ванільний цукор до отримання однорідної маси. Змішайте муку, сіль і соду; додайте в цукрову суміш по черзі з молоком. Збивайте до отримання однорідної маси. Додайте ревінь. Вилийте в підготовлену форму.
3. В невеликій посудині змішайте цукор і вершкове масло. Додайте мигдаль. Посипте цією сумішшю зверху тісто у формі.
4.Випікайте 40-45 хвилин.
ммм... какое блаженство!!! Ирочка, пирог восхитителен!!!
ВідповістиВидалитиСпасибо за рецепт!!!
Иринка! Необычайно красиво! Потрясающе! Какое все нарядное! Умеешь же ты раскрашивать обычные дни и превращать их в праздник! Спасибо за рецепт, я твои рецепты в отдельный блокнот записываю, он так и называется: Вкусности от Ириши! Спасибо за праздники!
ВідповістиВидалитиКакая красота!!! Уверена, что потрясающе вкусно! У меня слюнки потекли, честно) Посудка необыкновенная!!!
ВідповістиВидалитиУх ты!!!! Красиво как!!! Просто обалденно!
ВідповістиВидалитиАппетитно и красиво!
ВідповістиВидалитиАле ж гарно!!! Але ж смачно!!! А у форму для випічки я взагалі закохалась :)
ВідповістиВидалитиаппетитно, слюнки текут :) хорошо, что я как раз тортик кушаю!!! :)
ВідповістиВидалитиИрочка, балдею от твоей посуды...
Summer lives!
ВідповістиВидалитиWonderful!
Have a nice weekend IRA
Jarka
Wonderfullll!!!
ВідповістиВидалитиAmazing pictures...Congratulations!
Happy weekend,
Martina.
My, this looks good!!!! I would like to make this cake but unfotunately can't read the recipe.
ВідповістиВидалитиGorgeous pictures as always!
Bye, have a great weekend,
Marian
смачні фотки!
ВідповістиВидалитиПальчики оближешь!!! Какие вкусные фото))) Спасибо за рецептик)
ВідповістиВидалитиСпасибо за рецепт! Красота!
ВідповістиВидалитибезумно-шикарные фото!!!!!!
ВідповістиВидалитиСпасибо за рецепт! Аппетитно! :)
Смакота, і як завжди - найпозитивніші кольори!:-))
ВідповістиВидалитиКак же красиво!
ВідповістиВидалитиIt must be delicious :)
ВідповістиВидалитиI like your photos much.
Nice Sunday for you.
Ada
Как вкусно!!!
ВідповістиВидалитиНям-нямка!! Нужно обязательно приготовить!! А фотографии какие! Обожаю ромашки!
ВідповістиВидалитиDear Ira!
ВідповістиВидалитиLovely things on your blog! Your photos are so beautiful!!! You have a very nice daughter! Have a nice week! Yours Ulla
Dear Ira..
ВідповістиВидалитиThank you for recepis, pie look so delicios:)
Hugs Nely!
Спасибо за рецепт и за такие превосходные фотографии, которые, как обычно, поднимают настроение!
ВідповістиВидалитиДякую за рецепт! Якось ревінь у випічці пройшов повз мене. Треба заповнити цей пробіл і спробувати приготувати :)
ВідповістиВидалитиDelicious!!!
ВідповістиВидалитине хватает словарного запаса...ну очень красиво!!!
ВідповістиВидалитиПотрясающие у вас фотографии!!! Не налюбуюсь! Застряла в вашем блоге! :)))
ВідповістиВидалитиЯрко, сочно, жизнерадостно! Сколько лета в ваших фото!!! Хочется ЖИТЬ!..
Іруся, дуже гарно!Красиві фотографії, смачно виглядає випічка.Сподіваюся, що дуже смачна на смак.Ми з Лізою все переглянули і отримали задоволення!Дуже дякуємо!Бажаємо творчої наснаги!
ВідповістиВидалитиТьотя Наталя і Ліза з Грушвиці.
О, тьотя Наталя, дуже рада вас чути і надзвичайно рада, що вам сподобалось:))) Приїжджайте в гості!:)
Видалити