четвер, 2 лютого 2012 р.

Cozy Winter

26 коментарів:

  1. Prekrasno, poziva na zdrav doručak!

    Lijep pozdrav iz hladne Hrvatske! :)

    ВідповістиВидалити
  2. :-)))))
    Ирочка, спасибо за хорошее настроение с утра))) я прям ждала твой пост))) а печенюшки сама пекла? рецепт в студию)))

    ВідповістиВидалити
  3. не могу удержаться и не написать "НЯМ-НЯМ!" :)

    ВідповістиВидалити
  4. Эта фотография навевает воспоминания о детстве)))! Спасибо!

    ВідповістиВидалити
  5. Ohhhh so delicous.. very very nice picture.. Kisses and many hugs Susi

    ВідповістиВидалити
  6. Иринка, Чудо! Как красиво, на льне такое пиршество! Как всё подобрано и даже не представляю как нарушить такую гармонию, слопав печенюшку!? А ведь её съедят! Ах, как жаль, но хорошо, что такое волшебство навсегда останется запечатлённым!

    ВідповістиВидалити
  7. I love this!!! Send over a cookie or two to me, please :) :) Have a lovely day!

    Kristin♥

    ВідповістиВидалити
  8. Наслаждаюсь каждым Вашим постом - потрясающе красивые фотографии и очень вдохновляющие!!! Спасибо.

    ВідповістиВидалити
  9. яка смакота!!!! це дійсно ням-ням )))

    ВідповістиВидалити
  10. Эх! на ночь глядя наткнулась на такую вкусную фотографию:))) Пошла хомячить печеньки с молоком:)))

    ВідповістиВидалити
  11. Yulssen - це пекла моя свекруха, Юлічка:))) Називається італ. різдвяне печиво. Я бачу, що в Європі на свята полюбляють випічку з досить дорогими інгредієнтами:))) Відповідно виходить воно дуже смачним і ситним:)

    Рецепт:

    150 г ізюму
    300 г вяленого інжиру
    450 г горіхів (різних)
    100 г гіркого тертого шоколаду
    250 г меду
    300 г муки
    3 ст.л рому

    Ізюм замочити в ромі. Горіхи трішки обсмажити на сковорідці. Дати їм вистигнути. Грубо порубити їх та інжир. Мед розтопити та дати йому охолонути.
    Змішати просіяну муку, мед, горіхи, інжир і щоколад. Залишити тісто на ніч в холодильнику.
    Розкачати тісто завтовшки 2 см та витиснути круги (або просто сформувати з нього кульки:).
    Випікати при 180С.
    Також свекруха радить додати хоча б трішки розрихлювача, щоб тісто не було надто "забитим":).

    ВідповістиВидалити
  12. Спасибо всем за ваши приятные комментарии!

    Thanks everyone for your sweet comments!

    Дякую всім за ваші теплі коментарі!

    ВідповістиВидалити
  13. Замечательная композиция и тона!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...