субота, 30 червня 2012 р.

четвер, 28 червня 2012 р.

вівторок, 26 червня 2012 р.

неділя, 24 червня 2012 р.

Strawberry Cake




This time for my father's birthday:)

Цього разу тортик із бісквітніх коржів на день народження мого тата:)

На этот раз тортик из бисквитных коржей на день рождения моего папы:)

пʼятниця, 22 червня 2012 р.

середа, 20 червня 2012 р.

Sunny Day


 It has been raining for a half of June:(, but finally we got hot sunny days over here (up to +30°C these days:)

Половину червня лив дощ:(, але нарешті у нас вже сонячно і спекотно (біля +30°Cцими днями:)

Половину июня лил дождь:(, но наконец у нас уже солнечно и жарко (около +30°C этими днями:)

понеділок, 18 червня 2012 р.

Sweet Summertime ♥




Can't believe my baby is already that big...:)

субота, 16 червня 2012 р.

Summer Pie




Пиріг з ревенем та мигдалевими пластівцями
(думаю, ревінь можна замінити й на ягоди:)

1 скл. цукру 
2.5 склянки борошна 
150 мл молока 
125 мл олії 
2.5 склянки дрібно нарізаного ревеню 
1 яйце 
1 ч.л. ванільного цукру 
1 ч.л. солі 
1 ч.л. соди 

посипка: 
5 ст.л. цукру 
1 ст.л. розтопленого вершкового масла
0.5 склянки мигдалевих пластівців

1. Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть жиром форму. 

2. В великій посудині збийте цукор, олію, яйце і ванільний цукор до отримання однорідної маси. Змішайте муку, сіль і соду; додайте в цукрову суміш по черзі з молоком. Збивайте до отримання однорідної маси. Додайте ревінь. Вилийте в підготовлену форму. 

3. В невеликій посудині змішайте цукор і вершкове масло. Додайте мигдаль. Посипте цією сумішшю зверху тісто у формі. 

4.Випікайте 40-45 хвилин.

четвер, 14 червня 2012 р.

Wedding Inspired Bouquet II




Another summer bouquet:) This time peonies and astilbe from my grandmother's garden:)

Ще один літній букет:) Цього разу із півоній та астільби.
І знову із саду моєї бабусі:)

Еще один летний букет:) На этот раз из пионов и астильбы.
И снова из сада моей бабушки:)

вівторок, 12 червня 2012 р.

субота, 9 червня 2012 р.

Wedding Inspired Bouquet






Я просто обожнюю півонії... Мабуть, це все-таки мої улюблені квіти:) Правда, з них вийшов би чудовий букет для нареченої?:)
До речі, вони з саду моєї бабусі:)

Я просто обожаю пионы ... Наверное, это все-таки мои любимые цветы:) Правда, из них вышел бы замечательный букет для невесты?:)
Кстати, они из сада моей бабушки:)

I just love peonies... They are probably my favourite flowers:) Wouldn't that be a wonderful bouquet for a bride?:)
These are from my grandmother's garden:)

четвер, 7 червня 2012 р.

вівторок, 5 червня 2012 р.

неділя, 3 червня 2012 р.

Sunday Baking



This cake I baked myself for my 28th birthday party last Sunday:)

Цей тортик я спекла на свій 28-й день народження минулої неділі:)

Этот тортик я спекла на свой 28-й день рождения в прошлое воскресенье:)


And this one my dear sister baked for me:)

А цей моя дорога сестричка спекла для мене:)

А этот моя дорогая сестренка испекла для меня:)

И с пожелания читателей рецепт (немножко измененный рецепт от Кати:)

Шоколадно-ореховый торт с клубникой

Для коржей:

3 ст. муки
1 ст. какао
2 ст. сахара
1,5 ч.л. разрыхлителя
1ч.л. соды
1 ч.л. ванильного сахара
1 ч.л. соли
2 яйца
1/2 ст. раст.масла
1 ст. горячей воды
1 ст. молока
1-1,5 ст. грецких орехов

Взбить яйца, добавить молоко и раст. масло.
Смешать это все миксером на среднем огне около 2 минут.
Добавить горячую воду.
Смешать отдельно все сухие ингридиенты.
Соединить их с жидкими.
В конце добавить орехи.
Выпекать приблизительно 30-40 мин при 180С (все зависит от вашей духовки!
Готовность проверять палочкой)
Когда корж остынет, разрезать его пополам.

Для крема между коржей:

200-300 мл жирной сметаны
100 г масла
пудра по вкусу:)

Взбить масло. Добавить сметану. Взбить. В конце добавить пудру.
Перемазывая кремом коржи, добавить в него кусочки клубники.

Крем для обмазывания торта:

400-500 г маскарпоне
200 мл сметаны
пудра по вкусу:)
Смешать и взбить все вместе миксером. 

Украсить торт по вкусу:)

пʼятниця, 1 червня 2012 р.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...